Betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Designgruppen ApS.  Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Designgruppen ApS.

Indledning

ARTNATION / artnation.dk ejes og drives af:

Designgruppen ApS
CVR nr: 36060638
C/O FÆNGSLET, 2. Øst
att: Designgruppen ApS
Fussingvej 8
8700 Horsens
mail@designgruppen.dk
Tlf.: +45 93 93 92 87

Ordrebekræftelse og faktura

Så snart du har købt dine varer og vi har modtaget din bestilling via internettet, vil der blive sendt en e-mail med en ordrebekræftelse. Denne bekræftelse vil indeholde oplysninger om din bestilling.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra ARTNATION.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra ARTNATIONs side, er denne af vejledende art. ARTNATION indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning, hvis nødvendigt.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra ARTNATION anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Vi sender varer på alle hverdage med en leveringstid på 3 – 5 hverdage. Nogle ordre er bestillingsordre eller specialordre og der kan derfor være længere leveringstid, som kan vare op til 21 dage. Ordrer modtaget i weekenden eller helligdage vil blive sendt efterfølgende uge indenfor leveringsfristen. 

Vi tilbyder gratis fragt (til pakkeboks) på alle danske ordrer over 400 kr.

Fragt til pakkeshop (GLS/DAO): 34 kr.
Fragt til hjemmeadresse (med GLS) koster 45 kr.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Designgruppen ApS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra ARTNATION, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til ARTNATION.
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, ARTNATION har stillet dig i udsigt.
Reklamationer kan meddeles via telefon eller mail jf. ovenstående kontaktoplysninger.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med
– Visa (de fleste Dankort er også visakort)
– Mastercard
– Apple Pay (hvis du bruger Safari som browser)
– American Express

Alle priser er inkl. moms.

Fortrydelsesret

ARTNATION yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. ARTNATION tilbyder at generere et returlabel til 35 kr., som du blot skal sætte på pakken.

Pakken sendes til:
ARTNATION, DesignGruppen ApS
C/O FÆNGSLET, 2. Øst
Fussingvej 8
8700 Horsens
Danmark

Produktkonsistens

Det skal understreges at vi ikke kan garantere, at de farver du ser på din skærm, præcist afspejler farverne på de fysiske produkter. Dette gælder specielt for plakater og andre printsager, da der benyttes forskellige trykkerier.
Ligeledes skal det nævnes, at træ er et levende materiale, og derfor kan produkterne variere fra serie til serie. Træstrukturen på produkterne, som du ser på billederne, vil være forskelligt fra produkt til produkt. Ydermere er mange af træfigurerne håndlavet, hvorfor der kan være variationer i de små detaljer, som øjnene, ørene mm.