Bliv en del af ARTNATION

Hos ARTNATION er vi altid på jagt efter dygtige designere og fede produkter, og der er forskellige måder man som designer kan bidrage til at blive en del af ARTNATION.

I alle tilfælde vil producenten være ARTNATION, men designeren vil altid blive krediteret og der vil i visse tilfælde være en dedikeret underside/præsentation af designeren på artnation.dk. Udover den storytelling dette bidrager med, er det også et værdifuldt udstillingsvindue for designeren og dennes andre produkter i anden kontekst.

ARTNATION-logoet skal som minimum fremgå af emballage og helst på selve produktet.

Se de forskellige muligheder for samarbejde med ARTNATION her.

Model 1: ARTNATION får licens på designs og står for produktion

Som dette antyder, er designerens eneste opgave her at levere et produktdesign med de fornødne tekniske tegninger, produktbeskrivelser, emballagebeskrivelser og evt. monteringsvejledning. ARTNATION står herefter for alle omkostninger til produktion, marketing og salg. Der forhandles en royalty-betaling for salget af produktet.

Model 2: Designeren fremstiller sær-serie af allerede eksisterende produkt

Her er designeren allerede i markedet med sine ting, men laver en specialudgave til ARTNATION. Eksempler på dette kunne være puder, keramik, lysestager, skærebrætter osv. med et lidt andet udtryk (f.eks. farve, mønster el.lign.) end allerede producerede produkter. Det forventes fortsat at ARTNATION-logoet fremgår af som minimum emballage.

Model 3: ARTNATION får eneret på salg af unikt produkt

Designeren/kunstneren/kunsthåndværkeren overdrager rettighederne til et eller flere produkter/designs til ARTNATION mod en engangsbetaling eller mod en løbende royaltybetaling.

Bliv en del af ARTNATION

Hvad søger vi?

Som det ses på webshoppen på artnation.dk er vi godt med på træfigurer (og der kommer snart flere) samt plakater og snart lamper/belysning. Vi søger pt. interessante produkter inden for segmentet living, interiør og kitchen/dining. Dette kunne f.eks. være:

  • Lysestager
  • Puder
  • Skærebrætter
  • Keramik – især fede vaser, kaffekopper/espressokopper
  • Dækkeservietter

Hvis du har andre designs/produkter, som ikke er på listen, er du naturligvis stadig velkommen til at kontakte os.

Salg og distribution

Det vil i alle ovenstående tilfælde være ARTNATION der står for salg og distribution af produkterne fra vores webshop på artnation.dk. I Model 1 (og som det f.eks. ses med produkterne som Helena From har designet) vil vi forsøge at sælge produkterne ind til fysiske forhandlere – på sigt gennem et agentur.

Kontakt ARTNATION

Ser du dig selv i et af ovenstående scenarier, hører vi gerne fra dig. Send en mail med en beskrivelse af dig selv samt evt. link til dit website eller billeder af dine produkter. Du må gerne forsøge at give et bud på hvilken af de tre modeller du kan se dig selv og dine produkter i.

Send en mail til Tobias Kierk på tobias@designgruppen.dk. Har du uddybende spørgsmål, kan du skrive til samme mail eller ringe på tlf. 28 18 73 17.