Helena From

Helena From

Helena From

Helena From er uddannet civilingeniør i industrielt design. Livet som selvstændig designer startede mere eller mindre ved et tilfælde, da hun udviklede et sæt bæltedyr (hr. og fru) som en særlig bryllupsgave, til en veninde der skulle giftes og som altid havde været fascineret af netop bæltedyret. De to figurer fik ualmindelig meget opmærksomhed pga. deres søde, stilrene og finurlige udtryk og mange efterspurgte efterfølgende lignende figurer. Det resulterede i, at der blev lavet en egentlig produktserie, ZOO OF WOOD, som foruden bæltedyret (nu officielt kaldet Mr. og Mrs. Armadillo) indeholdte et får, en flodhest og et egern. Serien blev meget populær og Helena udviklede sideløbende en række andre produkter – herunder lampeserien Little Mr. Bulb. De nævnte produkter bliver løbende relanceret under ARTNATION-branded – enten i original form eller med små finjusteringer i samarbejde med Helena From.

En fransk og en dansker

Et af Helena Froms mest populære designs er hunden WOODEN Frenchie og der ligger en god ven til grund for den finurlige lille træfigur.

“Ideen opstod da jeg fik min første lille hundehvalp, Fiona – en fransk bulldog. Hun har så meget karakter og charme, at hun lyser selv de dårlige dage op. Hun er min lille følgesvend. Jeg kunne godt tænke mig at skabe et minde om hende, som jeg kunne have hos mig resten af mit liv og et produkt, som også ville kunne sprede glæde og hygge i andres hjem.
Derudover ønskede jeg at skabe et produkt som hylder de danske design traditioner, naturlige materialer, samt kærlighed til dyr og håndværk.”
– Helena From

Helena From + ARTNATION

ARTNATION udspringer af Helena Froms eget brand, fromHELENA, så det er naturligt, at netop Helenas designs er en central del af ARTNATIONs produkter – startende med de populære WOODEN Frenchie og WOODEN Pug.
Planen er dog, at flere træfigurer fra Helena Froms designunivers bliver tilgængelige under ARTNATION. Mange af disse har allerede været i handlen ligesom der er en del nye designs undervejs, som vi glæder os til at vise jer.