Phuc Van Dang

Phuc Van Dang

Phuc er født i Vietnam og opvokset i Danmark. Han har en baggrund som grafisk designer og arbejder i krydsfeltet mellem design, kunst og kultur. Hans multikulturelle baggrund kommer virkelig til live i hans værker, der er en skøn sammensmeltning af to verdener. Phuc brænder for Street Art – hvor han skaber moderne fabler i fabulerende figurative fortællinger, som beskueren kan reflektere over. Der er ikke kun tænkt over designet i Phuc Van Dangs værker, der alle bærer hans unikke streg og fortælling – der er tænkt over hver en detalje og materialevalg.

Phuc Van Dang har blandt andet modtaget Statens Kunstråds Huskunstpris og fra Statens Kunstfond for udveksling af kultur mellem Danmark og Vietnam.  Han har udstillet i New York, Saigon, Barcelona, Tokyo og flere steder i Danmark.

Phuc Van Dang

Baggrund

Phuc Van Dang er født i Vietnam. Han kom til Danmark som flygtning i 1981 sammen med hans forældre. Han var blot ni år gammel og som mange andre vietnamesere flygtede familien fra kommunismen efter Vietnamkrigens afslutning.

Phuc er således opvokset i Danmark og har efterhånden mange års erfaring som grafisk designer og kunstner – først i det private erhvervsliv og efterfølgende som kunstner og illustrator på fuld tid under eget navn.

Læs mere om Phuc på hans eget website, phucisme.dk

Phuc Van Dang + ARTNATION

Phuc Van Dangs letgenkendelige og karakteristiske sorte streg har indtaget ARTNATION. Vi har indgået et samarbejde om at producere tre af hans værker under navnet Portraits by Phuc Van Dang. Disse er Portrait Of You, Fashionable og Karen Blixen. Alle tre fås til at starte med i størrelsen B2 – dvs. 50 x 70 cm der er en ret almindelig plakatstørrelse, som det er let at få rammer til.

Trykket er lavet på tykt papir (250 g), hvilket sikrer at plakaten ikke ’falder sammen’ bag glasset i en ramme. Papiret er ubestrøget (dvs. med rå overflade) og er svanemærket.

Alle plakater signeres individuelt af Phuc.